Catalog

Politica de retur / anulare

Ne dorim ca produsele achizitionate sa fie pe placul dumneavoastra si sa fiti multumiti. Insa daca produsele nu corespund asteptarilor dumneavoastra, aveti dreptul de retur in termen de 14 zile din momentul primirii coletului, indiferent care este motivul, atat timp cat produsul nu a fost deschis.  Din motive de igiena, NU schimbam si nu acceptam schimb/retur la produsele din categoriile: peruci si lenjerie intima.

Legislatia romaneasca (O.G.34/2014, art.9, alin.1) prevede urmatoarele: consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea art.14 alin.2 din O.G.34/2014. 

IMPORTANT!!

  • Modalitatea de a ne informa cu privire la returul unui produs este prin e-mail, la adresa contact@cupidian.ro.
  • Cererea de retur transmisa pe email trebuie sa contina : NUME & PRENUME, NUMAR COMANDA, NUMAR TELEFON CONTACT, CONT IBAN ( pt restituirea banilor) si MOTIVUL RETURULUI (optional).
  • Va rugam sa expediati produsele pe urmatoarea adresa : Str. Tudor Arghezi, Bloc MS2, Scara 2, Parter, Pitesti, Arges. Produsele trebuie sa fie impachetate corespunzator, intr-o punga suplimentara diferita de ambalajul original, care sa le protejeze pe parcursul drumului, pentru a nu fi lipite etichete de catre curier direct pe ambalajul produsului. Ne rezervam dreptul de a refuza coletele ce nu sunt impachetate corect.
  • Costul transportului de retur este suportat de catre client, Cupidian va va returna suma pe care ati achitat-o initial, la primirea comenzii.  Puteti alege in acest sens orice firma de curierat care livreaza direct la adresa noastra, nu insa si Posta Romana.
  • Va recomandam ca dupa primirea produselor, inainte de a le folosi, sa le verificati astfel incat ele sa corespunda cerintelor dvs. Puteti returna doar produsele care nu au fost folosite.
  • Pentru a putea beneficia de returnarea integrala a pretului platit, trebuie sa ne restituiti produsul cu toate componentele lui, fotografie de prezentare, ambalaj etc. In cazul in care nu ne sunt returnate toate componentele produsului sau acestea au fost deteriorate, ne rezervam dreptul de a restitui o suma de bani diminuata proportional cu valoarea cu care a fost diminuata valoarea de vanzare a produsului respectiv.
  •  După ce primim coletul, iti vom returna banii în cont. De regula restituim suma de bani in termen de 3-4 zile lucratoare, insa in perioade aglomerate acest termen poate ajunge pana la 14 zile lucratoare.